Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week: de genomineerden van speelronde 25

Speler van de Week: de genomineerden van speelronde 25

Na elke speelronde kiest Voetbal247.nl de Speler van de Week. Wie was de uitblinker afgelopen zaterdag en zondag van de wedstrijden die wél doorgingen? Jij bepaalt!

Het werkt als volgt: de redactie van Voetbal247.nl nomineert elke maandag drie spelers per divisie. Jij kunt vervolgens op onze Facebook-pagina kiezen wie in jouw ogen de beste was, een beetje vergelijkbaar met Voetbal Inside. Op maandagavond telt onze redactie welke spelers de meeste stemmen heeft gekregen en bepalen we zo de winnaars.

De winnaars worden dinsdag rond 10.00 uur bekend gemaakt. Aan de hand van de uitverkiezing na elke speelronde wordt aan het einde van het seizoen de Speler van het Jaar gekozen, die uiteraard een trofee overhandigd krijgt.

Tweede Divisie
Ruben Valk (VVSB)
Stijn Spierings (Jong Sparta)
Marciano Mengerink (Katwijk)
Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zaterdag
Dennis van Duinen (Harkemase Boys)
Pernelly Biya (VVOG)
Salim Amerzgiou (DOVO)
Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zondag
Thomas Buitink (Jong Vitesse)
Thomas Careman (Be Quick 1887)
Jordy Zielschot (Dongen)
Stemmen doe je hier >>>

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie