Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week: de genomineerden van speelronde 24

Speler van de Week: de genomineerden van speelronde 24

Na elke speelronde kiest Voetbal247.nl de Speler van de Week. Wie was de uitblinker afgelopen zaterdag en zondag van de wedstrijden die wél doorgingen? Jij bepaalt!

Het werkt als volgt: De redactie van Voetbal247.nl nomineert elke maandag drie spelers per divisie. Jij kunt vervolgens op onze Facebook-pagina kiezen wie in jouw ogen de beste was, een beetje vergelijkbaar met Voetbal Inside. Op maandagavond telt onze redactie welke spelers de meeste stemmen heeft gekregen en bepalen we zo de winnaars.

De winnaars worden dinsdag rond 10.00 uur bekend gemaakt. Aan de hand van de uitverkiezing na elke speelronde wordt aan het einde van het seizoen de Speler van het Jaar gekozen, die uiteraard een trofee overhandigd krijgt.

Tweede Divisie
Marc van Splunter (Barendrecht)
Danny van Meiracker (FC Lienden)
Boy van de Beek (De Treffers)
Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zaterdag
Ale de Boer (ONS Sneek)
Yordi Teijsse (Quick Boys)
Barry Rog (Scheveningen)
Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zondag
Thomas Schilders (Dongen)
Marc Boshoff (Quick)
Furkan Alakmak (JVC Cuijk)
Stemmen doe je hier >>>

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie