vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week: de genomineerden van speelronde 15 I

Speler van de Week: de genomineerden van speelronde 15 I

Voetbal247.nl start een nieuwe rubriek: de Speler van de Week. Wie was de uitblinker afgelopen zaterdag? Jij bepaalt!

Het werkt als volgt: De redactie van Voetbal247.nl nomineert elke maandag drie spelers per divisie. Jij kiest vervolgens op onze Facebook-pagina wie de beste was, een beetje vergelijkbaar met Voetbal Inside. Op maandagavond telt onze redactie welke speler de meeste stemmen heeft gekregen. De winnaars worden dinsdag rond 10.00 uur bekend gemaakt. Aan de hand van de uitverkiezing na elke speelronde wordt aan het einde van het seizoen de Speler van het Jaar gekozen, die uiteraard een trofee overhandigd krijgt. Vorige week wonnen Ahmed El Azzouti (Kozakken Boys), Yordi Teijsse (Quick Boys) en Ozair Dahi (ADO ’20)

Vanwege de afgelastingen is er deze maandag geen verkiezing van de beste speler in de Derde Divisie Zondag. Indien de KNVB de inhaalwedstrijden vaststelt in grotendeels hetzelfde inhaalweekend, dan zal dan een tweede Speler van de Week in speelronde 15 gekozen worden.

Genomineerden Tweede Divisie:
Jeremy de Graaf (GVVV)
Ahmad Mendes Moreira (Kozakken Boys)
Abdou Harroui (Jong Sparta)
Stemmen doe je hier >>>>

Genomineerden Derde Divisie Zaterdag:
Curty Gonzalez (ONS Sneek)
Benjamin Roemeon (DVS’33 Ermelo)
Mehmet Aldogan (Scheveningen)
Stemmen doe je hier >>>>

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD