dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week (DD Zon): Robert Talens (Be Quick 1887)

Speler van de Week (DD Zon): Robert Talens (Be Quick 1887)

Met miniem verschil versloeg Be Quick 1887-stormram Robert Talens zijn tegenstrever Kevin Ligtermoed van Hercules. Beiden leverden ze afgelopen zondag een bijzondere prestatie. Ligtermoed scoorde in zijn laatste optreden voor de Utrechters, een bijzonder moment. Maar de treffer van Talens had nog meer waarde.

In de absolute slotseconden, diep in blessuretijd, scoorde hij de 3-3 tegen Jong Vitesse. Daarmee kreeg Be Quick het puntje dat het nodig had om rechtstreekse degradatie te vermijden. ,,Ze zeiden het natuurlijk niet’’, sprak Talens in het Dagblad van het Noorden. ,,Maar je voelde dat ze het ook niet een heel groot probleem zouden vinden als het 3-3 zou worden. Alleen die keeper hè.’’ Tegenover TweeNul.nl grapte hij ook nog: ,,Tijdens die blessurebehandeling dolde ik met een speler van Vitesse. Ik zei: Gun ons dat doelpuntje nou, dan krijg je van mij straks aan de bar een sateetje.” Onbekend is of de betreffende Arnhemmer met een goed gevulde maag richting Papendal is vertrokken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD