dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week (DD Zon): Rachid Bouyaouzan (Quick)

Speler van de Week (DD Zon): Rachid Bouyaouzan (Quick)

Het Haagse Quick blijft maar verrassen. Als promovendus staat het op een uitmuntende derde plaats in de Derde Divisie. Bovendien heeft de club zich afgelopen zondag verzekerd van de derde periode titel en mag het dus meestrijden om promotie naar de Tweede Divisie. Er valt dus veel te genieten voor de fans van de Haantjes. Eén van de uitblinkers dit seizoen is zonder twijfel Rachid Bouyaouzan die de fans wekelijks tracteert met zijn individuele klasse.

Tegen Quick ’20 toonde de 24-jarige aanvallende middenvelder zijn talent met een weergaloze doeltreffende stift. Bouyaouzan speelde eerder voor Voorschoten en Haaglandia, alvorens hij zich in de zomer van 2016 meldde bij Quick. Hij is sindsdien meegegroeid met de ontwikkeling van de Haagse club en heeft bovendien in trainer Paul van der Zwaan, onlangs beloond met een Rinus Michels Award, een coach die hem weet te benutten op zijn kwaliteiten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD