Volg ons

ADO'20

Speler van de Week (DD Zon): Ozair Dahi (ADO ’20)

Speler van de Week (DD Zon): Ozair Dahi (ADO ’20)

Met een nipte voorsprong op Blauw Geel ’38-speler Sander Egmond werd Ozair Dahi (ADO ’20) door jullie verkozen tot de Speler van de Week in Derde Divisie Zondag in speelronde 14.

Ozair Dahi had zondag een groot aandeel in de 0-4 zege van ADO’20 op De Meern. In de eerste helft legde hij uit een hoekschop de bal panklaar voor Gert Jan van Leiden. De verdediger opende de score voor de Heemskerkers, die in een ijzersterke fase bivakkeren.

De formatie van trainer Raymond Bronkhorst heeft de laatste acht wedstrijden niet verloren. Verdeeld over vier overwinningen en vier gelijke spelen. Qua remises is ADO’20 overigens koploper in de zondagse derde divisie. Liefst zeven duels eindigde onbeslist. Dahli schoot na rust het duel tegen het inmiddels met tien man opererende De Meern in het slot met een afstandsschot. Voor de 20-jarige middenvelder was het eerste doelpunt van het seizoen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ADO'20