vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsADO'20Speler van de Week (DD Zon): Ozair Dahi (ADO '20)

Speler van de Week (DD Zon): Ozair Dahi (ADO ’20)

Met een nipte voorsprong op Blauw Geel ’38-speler Sander Egmond werd Ozair Dahi (ADO ’20) door jullie verkozen tot de Speler van de Week in Derde Divisie Zondag in speelronde 14.

Ozair Dahi had zondag een groot aandeel in de 0-4 zege van ADO’20 op De Meern. In de eerste helft legde hij uit een hoekschop de bal panklaar voor Gert Jan van Leiden. De verdediger opende de score voor de Heemskerkers, die in een ijzersterke fase bivakkeren.

De formatie van trainer Raymond Bronkhorst heeft de laatste acht wedstrijden niet verloren. Verdeeld over vier overwinningen en vier gelijke spelen. Qua remises is ADO’20 overigens koploper in de zondagse derde divisie. Liefst zeven duels eindigde onbeslist. Dahli schoot na rust het duel tegen het inmiddels met tien man opererende De Meern in het slot met een afstandsschot. Voor de 20-jarige middenvelder was het eerste doelpunt van het seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD