Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week (DD Zon): Danny Verbakel (Blauw Geel ’38)

Speler van de Week (DD Zon): Danny Verbakel (Blauw Geel ’38)

Het was smullen zondagmiddag voor de fans van Blauw Geel ’38. De ploeg uit Veghel versloeg het Haagse Quick met 4-1. Danny Verbakel was één van de uitblinkers.

,,In de 53e minuut krijgt Blauw Geel een vrije trap diep in de eigen helft”, schrijft de club op haar website. ,,De bal wordt naar voren gespeeld waar Alexander Mols de bal laat lopen. De bal valt vervolgens tussen een verdediger en de uitkomende Quick doelman terwijl Danny Verbakel nog heil ziet in de bal. Hij lobt vervolgens de op stuiterende bal met een fenomenaal tikje buitenkantje voet over de doelman in het lege doel: 3-1. Zeker het mooiste doelpunt van deze middag.” Verbakel kwam in 2013 over van Schijndel en is inmiddels een zeer gewaardeerde kracht bij de promovendus, die dit seizoen verdienstelijk presteert en al ruimschoots veilig is.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie