Volg ons
Yordi Teijsse Quick Boys

Derde Divisie

Speler van de Week (DD Zat): Yordi Teijsse (Quick Boys)

Speler van de Week (DD Zat): Yordi Teijsse (Quick Boys)

Bij Voetbal Inside wordt wel eens gezegd dat het nomineren van een speler van Feyenoord een garantie geeft op daadwerkelijke uitverkiezing. Met spelers van Quick Boys werkt dat misschien wel een beetje hetzelfde. Half Katwijk stemde massaal op haar publiekslieveling, al kregen ook Curty Gonzales en Leon ter Wielen veel stemmen. Teijsse is echter jullie Speler van de Week in de Derde Divisie Zaterdag in speelronde 14.

De verdedigers van DVS’33 kregen zaterdag geen grip op Yordi Teijsse. Liefst driemaal passeerde hij doelman Paul Eppink. Het eerste juichmoment beleefde de van het Schotse Dundee teruggekeerde spits al na twee minuten. Vlak voor rust profiteerde Teijsse van een blunder van Eppink en in de tweede helft wachtte hij tot vijf minuten voor het eindsignaal met het voltooien van zijn doelpuntentrio. Met tien doelpunten staat de spits van de Katwijkse derde divisionist op de derde plaats van de topscorerslijst. Alleen Kees Tol (Spakenburg) en Michael van Dommelen (ASWH) hebben eenmaal meer gescoord.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie