zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week (DD Zat): Benjamin Roemoen (DVS’33)

Speler van de Week (DD Zat): Benjamin Roemoen (DVS’33)

Met twee doelpunten had Benjamin Roemoen een groot aandeel in de verrassende 1-4 zege van DVS’33 op koploper Jong Almere. Na twee opeenvolgende nederlagen tegen Quick Boys (0-3) en Jong FC Twente (1-0) waren het drie welkome punten voor de ploeg uit Ermelo die door dit positieve resultaat terugkeerde in de top vijf van de zaterdag Derde Divisie.

De verrichtingen van Roemoen en zijn ploeggenoten werden niet alleen door honderd Ermelose fans in het stadion gevolgd maar ook via een livestream in de kantine van DVS’33 en op YouTube. Met zijn twee doelpunten verdubbelde de aanvaller zijn seizoenproductie naar vier treffers. Benjamin Roemeon begon zijn voetballoopbaan bij Apeldoornse Boys. Via AGOVV kwam Roemeon terecht bij de academie van Vitesse. Daar bleef een doorbraak uit. De 24-jarige Apeldoorner keerde terug naar AGOVV waar hij door hoofdklasser Babberich werd opgepikt. Bij DVS’33 is Roemoen bezig aan zijn tweede seizoen en gezien de vele stemmen op hem is hij buitengewoon geliefd in Ermelo.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD