vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpektakel VVSB - Spakenburg; Kozakken geven zege weg

Spektakel VVSB – Spakenburg; Kozakken geven zege weg

VVSB en Spakenburg hebben er vanavond een waar spektakelstuk uitgeperst. In een knotsgek duel eindigde het in 4-4. Kozakken Boys kreeg in Groesbeek kans op kans, maar verzuimde afstand te nemen. Daarop sloeg De Treffers toe voor een punt: 1-1. FC Lienden wist in de slotfase twee keer te scoren tegen Barendrecht.

De Treffers – Kozakken Boys 1-1

Kozakken Boys kwam furieus uit de startblokken. Na een gemiste kans was het in de derde minuut al raak. Uit een kort genomen corner scoorde Sanny Monteiro. Na een klein halfuur deed de thuisploeg voor het eerst iets terug, maar Coen Maertzdorf kon net niet afronden. Joris Janssen haalde vervolgens de bal van de lijn na de inzet van Ahmed el Azzouti. Het was al de derde goede kans voor de spits. Na een uur spelen miste Raily Ignacio de bal verkeerd. Twintig minuten voorbij was Ahmed Mendes Moreira zelfs de keeper al voorbij, maar  schoot voorlangs. Stout zag zijn inzet ook nog gekeerd, waarop de aloude voetbalwet inging. Als je ze zelf niet maakt, dan doet de tegenstander het wel. Remy Raterink maakte tien minuten voor tijd de 1-1

VVSB – Spakenburg 4-4

De openingsfase was volledig voor VVSB. Tim de Rijk kreeg al een goede kans en Giovalli Serbony draaide zich in de derde minuut al weg voor 1-0. Langzaam kwam ook Spakenburg op stoom en na een kwartier was het alweer gelijk. Philip Ties wist een vrije trap van Kees Tol binnen te werken. Nov voor het halfuur maakte Ties ook 1-2. De volledige controle had Spakenburg allerminst en met name Serbony was dreigend. Op slag van rust kwam dan ook de gelijkmaker. Theo Timmermans liet een bal los en Serbony kon profiteren: 2-2. Na de pauze raakte hij de paal, om op aangeven van Jelmer Vrijbrief wel de 3-2 te produceren. Op het uur kopte Eric Veerman een corner van Mathijs Blijham raak voor 3-3, maar niet veel later kreeg VVSB een penalty. Vladimir Jozic tekende voor 4-3, daar was het alleen nog niet mee gedaan. Veerman maakte zijn tweede van de avond voor 4-4

FC Lienden – Barendrecht 2-0

De eerste grote kans werd na twintig minuten genoteerd voor Lienden. Op aangegeven van Arjan Goorman werkte Mo Ajiach de bal naast. Scheidsrecht Serik moest vervolgens worden behandeld, maar hij kon wel verder. De eerste helft bleef levendig, al werden de kansen niet omgezet in treffers. Ook na de onderbreking bleef dat zo, waarbij met name Marc van Splunter voor de aanvallers van Lienden in de weg stond. Twaalf minuten voor tijd was ook de sluitpost geklopt. Mark Fennebeumer schoot de bal hard tegen de touwen en vlak voor tijd maakte Abderrahim Loukili zijn achtste van het seizoen voor 2-0.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD