zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtSpektakel bij zege Rijnsburg op Barendrecht, FC Lienden geeft FC Lisse lesje...

Spektakel bij zege Rijnsburg op Barendrecht, FC Lienden geeft FC Lisse lesje effectiviteit

Het publiek was de grote winnaar op de Middelmors, waar Rijnsburgse Boys een 0-2 achterstand wist om te buigen in een 3-2 zege. FC Lienden kende weinig moeite met FC Lisse, dat een lesje in effectiviteit kreeg: 3-0.

Rijnsburg – Barendrecht 3-2
Barendrecht kende een moeizame voorbereiding, maar eenmaal voor de competitie bleek de ploeg van coach Adrie Poldervaart goed bij de les. Al na vier minuten kopte Max van Dijk uit een vrije bal van Joey Jongman de 0-1 binnen. Na twintig minuten werd het leed nog erger voor de Uien. Ali Khaldi zorgde voor maximaal rendement aan de kant van Barendrecht, dat tweemaal scoorde uit even zoveel kansen. Met een flinke kater zocht Rijnsburg zodoende de kleedkamer op voor de rust.

Echter, de Uien hebben een reputatie als het gaat om comebacks en dat bleek na rust. Al vrij snel bewees Carlos Opoku zijn specialiteit en maakte de 2-1. Dat deed het geloof bij Rijnsburg weer helemaal terugkeren. De ploeg van Pieter Mulders rook dat er meer inzat. Dat bleek, want een vrije trap van aanvoerder Wesley Goeman betekende op fraaie wijze de 2-2 (zie video). Joel Tillema maakte de stunt helemaal compleet: 3-2. In de slotfase kreeg Barendrecht-speler Jeffrey Aarts zijn tweede gele kaart. Evengoed bleven de gasten strijdbaar tot in de laatste seconde, maar het bleef na een zinderende tweede helft bij de 3-2 eindstand.

FC Lienden – FC Lisse 3-0
Op het nieuwe kunstgrasveld waar FC Lienden vorig seizoen zo om smeekte bij de gemeente startte FC Lienden uitstekend tegen promovendus FC Lisse. Na een kwartier spelen toonde Danny van den Meiracker zijn klasse. De spits nam een pass van Bellahsan knap mee en bleef koel voor het doel: 1-0.

Na de pauze was het opnieuw Bellahsan die aan de basis van de tweede Betuwse treffer stond. De aanvaller werd lichtjes neergehaald in het strafschopgebied, waarna Van den Meiracker vanaf elf meter raak schoot: 2-0. Twintig minuten voor tijd viel het doek definitief voor FC Lisse toen Milad Intezar op schitterende wijze voor de 3-0 tekende. Daarmee gaf de ploeg van Hans Kraaij junior de Lissenaren vooral een lesje in effectiviteit.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD