dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Derde Divisie Speelziek: 'Ik ben ervan geschrokken'

Speelziek: ‘Ik ben ervan geschrokken’

Sparta Nijkerk is flink van de leg. De koploper van de Derde Divisie Zaterdag haalde uit de laatste vier duels slechts één punt. Coach Eric Speelziek heeft zorgen, erkent hij in het AD.

- Advertentie -

,,Ik ben er ook van geschrokken. Onze beste speler was Mo Bendadi, een individualist. Dat zegt eigenlijk alles over ons in deze wedstrijd. Wij zijn goed als we samen spelen en als dat uit elkaar valt, zijn wij echt niet zo goed meer. En we zouden Hoek tekortdoen door te stellen dat we alleen van onszelf hebben verloren”, stelde Speelziek na de 2-5 nederlaag in de krant. ,,Ik vind ons niet zo volwassen. We zijn ver gekomen en staan nog steeds bovenaan, maar feit is wel dat we het hartstikke moeilijk hebben en ik moet ervoor zorgen dat we meer vastigheden creëren. Meer coachende spelers opstellen bijvoorbeeld. Al heb ik nu wel twintig gedachtes over wat te doen.”

Hij stelt dan ook dat de eerdere euforie rond de club voorbarig is geweest: ,,Men waande ons al in de tweede divisie, maar wij zijn helemaal niet tweede-divisiewaardig op deze manier. Gelukkig heeft Maurice de Ruiter drie kwartier meegedaan. Dat is dan het enige positieve punt van vandaag.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES