Volg ons
Eric Speelziek Hercules

Derde Divisie Zondag

Speelziek: “Hercules is een beetje een tandeloze tijger”

Speelziek: “Hercules is een beetje een tandeloze tijger”

Hercules verloor zondag met 1-2 van De Dijk. Hercules-coach Eric Speelziek baalde dat zijn team opnieuw naliet om haar kansen te verzilveren. Dat gebeurde een week eerder ook al tegen Westlandia, waarna er zelfs met 4-0 werd verloren door de Utrechtse brigade.

Ogen voorin machteloos

“We zijn een beetje een tandeloze tijger”, constateerde de geteleurgestelde coach tegenover TweedeDivisie.org. “Voorin ogen we wat machteloos en verzuimen we onze kansen af te maken. Zeker het eerste kwartier hadden we de controle over de wedstrijd, gaven we niks weg en kregen we een paar goede mogelijkheden. En ook daarna hadden we het best goed staan.”

Favoriet voor de titel

Toch kwam Hercules op achterstand door twee treffers van Dennis Kaars, al kwamen de Utrechters tien minuten voor tijd terug tot 1-2. “En vlak voor tijd wordt de 2-2 afgekeurd, terwijl ik van mensen die op één lijn langs de kant staan hoor dat het geen buitenspel was.” Toch is Speelziek reëel: “In mijn ogen is De Dijk favoriet voor het kampioenschap. Ze hebben een sterke ploeg. Wij willen eindigen in het linkerrijtje.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag