maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeelziek: "Hercules is een beetje een tandeloze tijger"

Speelziek: “Hercules is een beetje een tandeloze tijger”

Hercules verloor zondag met 1-2 van De Dijk. Hercules-coach Eric Speelziek baalde dat zijn team opnieuw naliet om haar kansen te verzilveren. Dat gebeurde een week eerder ook al tegen Westlandia, waarna er zelfs met 4-0 werd verloren door de Utrechtse brigade.

Ogen voorin machteloos

“We zijn een beetje een tandeloze tijger”, constateerde de geteleurgestelde coach tegenover TweedeDivisie.org. “Voorin ogen we wat machteloos en verzuimen we onze kansen af te maken. Zeker het eerste kwartier hadden we de controle over de wedstrijd, gaven we niks weg en kregen we een paar goede mogelijkheden. En ook daarna hadden we het best goed staan.”

Favoriet voor de titel

Toch kwam Hercules op achterstand door twee treffers van Dennis Kaars, al kwamen de Utrechters tien minuten voor tijd terug tot 1-2. “En vlak voor tijd wordt de 2-2 afgekeurd, terwijl ik van mensen die op één lijn langs de kant staan hoor dat het geen buitenspel was.” Toch is Speelziek reëel: “In mijn ogen is De Dijk favoriet voor het kampioenschap. Ze hebben een sterke ploeg. Wij willen eindigen in het linkerrijtje.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD