Volg ons
Erik Speelziek

Derde Divisie Zondag

Speelziek geniet bij Hercules: “Het zit een beetje mee”

Speelziek geniet bij Hercules: “Het zit een beetje mee”

Hercules draait de laatste weken als een trein. De Utrechters wonnen zondag met 1-0 van Dongen en dat was alweer de vierde zege op een rij. Daardoor is Hercules opgerukt naar de zesde plaats. Trainer Erik Speelziek was na afloop zeer te spreken over zijn ploeg.

Drie punten tegen een ploeg in vorm

Niet alleen Hercules is in vorm. Ook Dongen presteert uitstekend in de Derde Divisie Zondag en dus smaakte de overwinning voor Speelziek extra lekker. “Dongen had er van de laatste zeven wedstrijden zes gewonnen en ook tegen Go Ahead Eagles stonden ze in de beker een kwartier voor tijd nog voor”, herinnerde Speelziek zich in gesprek met RTV Utrecht. “Het is een hele stugge plug en ze schakelen geweldig goed om, dus we wilden het ook niet helemaal open gooien. In de laatste fase redt Fons (Mulder, red.) ons nog. Desalniettemin zijn dit soort overwinningen best lekker, als je op deze manier wint.”

Goede fase

Met Hercules won Speelziek nog niet eerder vier wedstrijden op rij. Begin dit seizoen was het zelfs punten sprokkelen geblazen voor Hercules. Inmiddels is de ploeg van Speelziek alweer vijf duels ongeslagen en dus zit het momenteel qua sfeer wel goed. “We zitten in een goede fase. Begin dit seizoen speelden we ook al best goed. Westlandia-uit, HSC-uit, toen zat het een beetje tegen en nu zit het een beetje mee. Dat moet ik ook eerlijk zeggen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag