dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeelziek: 'Geeft aan dat we nog lang niet klaar zijn voor Tweede...

Speelziek: ‘Geeft aan dat we nog lang niet klaar zijn voor Tweede Divisie’

Sparta Nijkerk gaf zaterdag een 3-1 voorsprong weg tegen SteDoCo. Na afloop blikte trainer Eric Speelziek in gesprek met het AD terug op het duel.

,,We hebben nu niet de fitheid om het vol te houden. We kampen al weken met spelers die griep hebben. Ondanks dat de winterstop net is geweest, komt het goed uit dat we volgende week vrij zijn”, stelt de oefenmeester in de krant. Hij houdt echter het hoofd koel nu de voetbalmachine op de Ebbenhorst wat minder soepel draait: ,,Ik was in de eerste seizoenshelft niet zo euforisch, nu ben ik ook niet zo pessimistisch. Het is voor ons nu duidelijk waar we aan moeten werken.”

,,Wij moeten niet de illusie hebben dat wij een seizoen zonder dalen hebben. Dit geeft ook nog maar aan dat wij nog lang niet klaar zijn voor de tweede divisie. Als wij compleet en fit zijn, kunnen wij de onderkant van de tweede divisie aan, maar als je wedstrijden als deze niet over de streep kunt trekken, blijkt dat we daar nog ver vanaf zitten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD