Volg ons

Derde Divisie

‘Speelschema’s Tweede en Derde Divisie pas woensdag bekend’

‘Speelschema’s Tweede en Derde Divisie pas woensdag bekend’

Opnieuw lijkt de bekendmaking van de speelschema’s in de Tweede en Derde Divisie uitgesteld te worden. Dat meldt De Gelderlander-journalist Mark van Steenbergen na contact met een woordvoerder van de KNVB. Volgens hem komt het programma nu vermoedelijk pas woensdag.

Opnieuw uitstel
Afgelopen woensdagavond stelde KNVB-directeur Jan Dirk van der Zee nog dat de voetbalbond uiterlijk afgelopen maandag met het programma naar buiten zou komen. Dat gebeurde niet, waarna dinsdagochtend VI-journalist Chris Tempelman meldde dat het schema dinsdag gepubliceerd zou worden. Halverwege de middag volgde het bericht van Van Steenbergen dat ook vandaag waarschijnlijk geen nieuws meer te verwachten is.

Vierde keer uitstel
Dat zou de vierde keer zijn dat de bekendmaking van het programma wordt uitgesteld. In eerste instantie zou het afgelopen woensdagavond wereldkundig worden bij de bijeenkomst van de KNVB met 160 afgevaardigden van clubs uit de Tweede en Derde Divisie en Hoofdklasse. Op de bijeenkomst werd echter gemeld dat afgelopen maandag het schema naar buiten zou gaan, maar ook dat werd niet gehaald. Hetzelfde lijkt deze dinsdag te gebeuren.

Overleg
Naar verluidt heeft dinsdag opnieuw overleg plaatsgevonden tussen de KNVB en afgevaardigden van ontevreden clubs uit de Derde Divisie zaterdag. Onvrede bij die clubs is één van de redenen waarom het schema nog altijd niet bekend gemaakt is.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie