Volg ons

Derde Divisie

Speelschema Derde Divisie 2017-2018

Speelschema Derde Divisie 2017-2018

Het had wat voeten in de aarde, maar het ei is gelegd. De KNVB heeft zojuist de speelschema’s in de Derde Divisie bekend gemaakt.

Jong-teams spelen thuis om 18 uur
De afgelopen weken was al het nodige te doen rond de beloftenteams. Vermoedelijk zullen de amateurclubs in de Derde Divisie zaterdag opnieuw buikpijn hebben gekregen toen ze het speelschema zagen. Jong Vitesse en Jong FC Twente spelen namelijk zoals het er nu naar uitziet hun thuisduels om 18 uur.

Overzichtelijke zondagdivisie
Wat dat betreft is de Derde Divisie zondag een stuk overzichtelijker. Daar wordt steevast om 14.00 uur of 14.30 uur afgetrapt, ook door Jong De Graafschap. De eerste speelronde bevat direct een kraker met Westlandia – Hercules.

ASWH – Spakenburg
Op de eerste speelronde op zaterdag staat een mooi affiche geprogrammeerd in ASWH – Spakenburg. Quick Boys begint direct met een uitwedstrijd tegen een beloftenteam, te weten Jong FC Volendam.

Bekijk hier het complete programma in de Derde Divisie zaterdag

Bekijk hier het complete programma in de Derde Divisie zondag

Bekijk ook het speelschema in de Tweede Divisie

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie