Volg ons
Rob van der Leij HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Spectaculair gelijkspel Katwijk en HHC Hardenberg

Spectaculair gelijkspel Katwijk en HHC Hardenberg

Katwijk en HHC Hardenberg hebben de punten gedeeld in een spectaculaire wedstrijd. Het werd 3-3, door een zeer laat doelpunt van Rob van der Leij, die ook al de eerste twee goals maakte, namens Hardenberg. Voor de bezoekers is de terugrit van bijna tweehonderd kilometer daarmee een stuk aangenamer.

Eerste helft voor Katwijk

HHC Hardenberg moest het in de openingsfase van de wedstrijd zonder steun van het publiek doen. De meegereisde supporters stonden vast in de file en misten daardoor de 0-1 van Rob van der Leij. Ook op het moment dat Donny vna Oijen na een kwartiertje spelen gelijk maakte stonden de fans van Hardenberg nog vast. Op het moment dat zij het sportpark opdraaiden greep Katwijk de leiding in de wedstrijd. Kay Blokland bracht zijn ploeg voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong.

Tweede helft voor HHC Hardenberg

Van der Leij was aan de kust in bloedvorm. Na de 0-1 kopte hij na ruim een uur spelen ook de 2-2 binnen. Daarna zag het er toch weer slecht uit voor de bezoekers, want Ashwin Manuhutu kreeg een rode kaart. De verdediger maakte hands op de doellijn en dat werd bestraft met een rode prent én een strafschop voor Katwijk. Deze werd binnengeschoten door Robbert Susan. Het lukte Katwijk met een man-meer én een voorsprong niet om de winst over de streep te trekken. Jan Hooiveld kreeg in de laatste minuten toch weer te veel ruimte, waardoor de aanvaller HHC Hardeneberg toch een punt bezorgde.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie