woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpeciale voorbereiding GVVV richting Rijnsburg

Speciale voorbereiding GVVV richting Rijnsburg

De wedstrijd tussen GVVV en Rijnsburgse Boys zal zaterdag bepalen welke club uit de Topklasse Zaterdag zich als zevende en laatste club plaatst voor de Tweede Divisie. Beide clubs staan exact gelijk, waardoor een gelijkspel op Sportpark Panhuis een beslissingsduel zal opleveren. GVVV kent dit weekend een speciale voorbereiding.

Hoenderloo

Vrijdag traint GVVV nog op het eigen veld, daarna vertrekt de voltallige selectie richting Hoenderloo. Daar zal de formatie van trainer John de Wolf zich voorbereiden op het cruciale duel. “We moeten bij elkaar zijn en ons volledig focussen op die wedstrijd. We moeten we over lijken gaan, of we nou goed of slecht spelen. Wij moeten zorgen dat het zaterdag om 16.15 uur bij ons feest is”, aldus De Wolf tegenover de Veenendaalse Krant.

Gezamenlijk naar duel toeleven

“Ik ben er van overtuigd dat dit het beste is voor de groep en daarom gaan we daarheen. Omdat Hoenderloo geen kunstgras heeft, gaan we vrijdag eerst bij GVVV trainen. Daarna met de bus die kant op, samen een hapje eten en vervolgens gezamenlijk naar het duel toeleven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD