Volg ons

Eerste Divisie

Sparta wint voor vierde keer op rij zonder tegentreffer

Sparta wint voor vierde keer op rij zonder tegentreffer

Sparta Rotterdam blijft uitstekend presteren in de Eerste Divisie. De ploeg wist zondagmiddag drie punten te pakken tegen FC Den Bosch (2-0), dit betekende de vierde overwinning op rij zonder dat het zelf een doelpunt incasseerde. 

Openingstreffer
De Rotterdamse formatie begon sterk aan de wedstrijd tegen FC Den Bosch. Na dertien minuten spelen kwam de titelkandidaat op voorsprong door een treffer van Lars Veldwijk, dit op aangeven van Royston Drenthe (1-0). De Brabanders waren nog niet van de schrik bekomen toen enkele minuten later weer gejuich te horen was op Het Kasteel. Janne Saksela speelde de bal naar Mohamed Rayhi die de bal binnen tikte (2-0).

Mindere tweede helft
In de tweede helft was er lang niet veel te genieten voor de toeschouwers. In de zeventigste minuut kreeg invaller Halil Dervisoglu de eerste grote kans na de pauze. Hij stuitte echter op doelverdediger Van der Steen. Zes minuten voor het einde van de officiële speeltijd leek Veldwijk de wedstrijd definitief in het slot te gooien, maar zijn stiftbal verdween niet in het doel. FC Den Bosch kreeg ook mogelijkheden, maar de beiden ploegen wisten het net van de tegenstander in de tweede helft niet te vinden.

Meer over Eerste Divisie