zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSparta weet verdediger Abels los te weken bij PSV

Sparta weet verdediger Abels los te weken bij PSV

Dirk Abels mag zich vanaf woensdag officieel speler noemen van Sparta. De club uit de Eerste Divisie nam de verdediger per direct over van PSV, meldt de Rotterdamse vereniging via de officiële kanalen.

Volgend seizoen
Technisch manager Henk van Stee sprak lovende woorden op de officiële website van de club over de nieuwste aanwinst. ,,Wij volgen Dirk al langere tijd en wilden hem eigenlijk voor volgend seizoen vastleggen. Met het oog op de toekomst zien wij in hem een eerste elftalspeler voor Sparta. Gelukkig deed de kans zich voor om hem per direct over te nemen van PSV en daar hebben wij graag gebruik van gemaakt. Omdat Dirk op meerdere posities uit de voeten kan geeft dat meer opties in onze selectie.”

Jong PSV
Abels begon zijn opleiding bij Willem II en in 2010 maakte hij de overstap naar PSV. In het seizoen 2014/2015 maakte hij zijn debuut voor Jong PSV in de Eerste Divisie. Tot op heden kwam hij tot zestig optredens in de voornoemde divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD