maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSparta verstrekt zich met NEC'ers Mohamed Rayhi en Suently Alberto

Sparta verstrekt zich met NEC’ers Mohamed Rayhi en Suently Alberto

Sparta heeft een dubbelslag geslagen bij NEC. De Rotterdammers nemen Mohamed Rayhi en Suently Alberto over van de Nijmeegse club.

Rayhi (foto), een 23-jarige middenvelder annex aanvaller, komt transfervrij over van NEC en tekent voor twee seizoenen op het Kasteel. ,,Mohamed heeft zowel bij Jong PSV als bij NEC bewezen van grote waarde te kunnen zijn in de Eerste Divisie en Eredivisie, hij had ook de keuze uit clubs uit die beide competities”, stelt technisch directeur Henk van Stee. ,,Het is een speler die zowel op de flanken als achter de spitsen kan spelen en veel rendement bezit. Een speler met zijn kwaliteiten is een aanwinst voor een club als Sparta.”

Ook Alberto komt transfervrij over. De linksbenige centrale verdediger, in het verleden actief in de jeugdopleiding van Sparta, tekent eveneens een contract voor twee seizoenen. ,,In zijn tijd bij de Sparta-opleiding, stond Suently al te boek als groot talent”, vertelt Van Stee. ,,Dat PSV hem hier weghaalde, zegt wat dat betreft al genoeg. Hij heeft in meerdere nationale jeugdelftallen gespeeld en in de beloften van PSV bewees hij vervolgens van toegevoegde waarde te kunnen zijn in de Eerste Divisie. In zijn contract bij NEC was een clausule opgenomen dat hij mocht vertrekken, waar wij graag gebruik van maken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD