maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSparta versterkt zich met Royston Drenthe en Adil Auassar

Sparta versterkt zich met Royston Drenthe en Adil Auassar

Sparta lijkt komend seizoen een belangrijke gegadigde voor het kampioenschap in de Eerste Divisie na opnieuw twee bekende versterkingen te hebben vastgelegd. De Rotterdammers binden Royston Drenthe en Adil Auassar.

Drenthe tekent voor één seizoen: ,,In de twee weken dat Royston meetraint en de wedstrijden speelt, bleek hij een aanwinst voor de selectie”, vertelt technisch directeur Henk van Stee op de clubsite. ,,Hij is fit, enorm gemotiveerd en blijkt het voetballen allerminst verleerd. Zowel Royston als wij zijn erg enthousiast en zijn blij dat hij nu de selectie komt versterken.”

Sparta heeft Adil Auassar voor twee seizoenen vastgelegd. De 31-jarige middenvelder komt over van Roda JC. ,,Met zijn ervaring is Adil een zeer bruikbare aanwinst. Bij Roda had hij nog een contract tot het einde van dit seizoen en zij wilden hem graag houden, maar wij maakten gebruik van een clausule die in zijn contract stond. Zijn karakter past goed bij Sparta en het feit dat hij op meerdere posities inzetbaar is, zorgen ervoor dat wij hem graag aan de selectie toe willen voegen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD