Volg ons

Eerste Divisie

Sparta sleept één punt uit het vuur op bezoek bij NEC

Sparta sleept één punt uit het vuur op bezoek bij NEC

NEC leek zondag op weg naar een overwinning tegen Sparta, maar het moest door een treffer van Abdou Harroui in de 84ste minuut alsnog genoegen nemen met een puntendeling (1-1). Door dit resultaat zakt de Rotterdamse ploeg naar de tweede plaats in de Eerste Divisie en is de achterstand van de Nijmegenaren op koploper Go Ahead Eagles nu al tien punten.

Braken
De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Sven Braken maakte, op aangeven van Labylle, al weer zijn negende doelpunt van het seizoen (1-0). Na twintig minuten spelen leek NEC de voorsprong uit te breiden maar de goed genomen vrije trap van Tom Overtoom belandde op de lat. Pas na een half uur werd Sparta voor de eerste keer echt gevaarlijk. Lars Veldwijk stuitte echter op NEC-sluitpost Oliver Zelenika.

Gelijkmaker
Sparta ging op jacht naar de gelijkmaker, maar de defensie van NEC stond goed. Dit tot de al genoemde 84ste minuut toen Zelenika toch de bal uit het net moest halen (1-1). Harroui was de gevierde man bij de Rotterdammers.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie