dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlEredivisieSparta Rotterdam ziet tweetal vertrekken en haalt zeker één speler terug

Sparta Rotterdam ziet tweetal vertrekken en haalt zeker één speler terug

Volgens het Algemeen Dagblad zijn Bryan Smeets en Michael Heylen op weg naar de uitgang bij Sparta. Er hebben zich inmiddels ook al clubs zich gemeld bij de nummer 16 van de Eredivisie. 

Sparta Rotterdam wil niet laten weten welke clubs zich gemeld hebben. Technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigt wel de club wil meewerken aan een transfer. Verderop in het artikel wordt duidelijk dat Sparta zelf ook nog bezig is met een inkomende transfer, een delegatie van de Rotterdammers vloog afgelopen week naar het buitenland om te onderhandelen. Om welke speler het gaat wil Nijkamp ook hier niet zeggen: “We zoeken naar een speler die het team beter maakt”, aldus Nijkamp. In een eerder stadium kwam al wel naar buiten dat Sparta Rotterdam op zoek was naar een centrale verdediger.

In Kralingen gebeurde deze winter al meer dan zat op transfergebied. De ploeg in degradatienood haalde Adrián Dalmau, Younes Namli, Joeri de Kamps en Arno Verschueren al naar Rotterdam. Tegelijkertijd verlieten Mohammed Osman en Kenzo Goudmijn Het Kasteel om hun geluk elders te beproeven.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]