zaterdag, mei 28, 2022
HomeEredivisieSparta Rotterdam ziet tweetal vertrekken en haalt zeker één speler terug

Sparta Rotterdam ziet tweetal vertrekken en haalt zeker één speler terug

Volgens het Algemeen Dagblad zijn Bryan Smeets en Michael Heylen op weg naar de uitgang bij Sparta. Er hebben zich inmiddels ook al clubs zich gemeld bij de nummer 16 van de Eredivisie. 

Sparta Rotterdam wil niet laten weten welke clubs zich gemeld hebben. Technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigt wel de club wil meewerken aan een transfer. Verderop in het artikel wordt duidelijk dat Sparta zelf ook nog bezig is met een inkomende transfer, een delegatie van de Rotterdammers vloog afgelopen week naar het buitenland om te onderhandelen. Om welke speler het gaat wil Nijkamp ook hier niet zeggen: “We zoeken naar een speler die het team beter maakt”, aldus Nijkamp. In een eerder stadium kwam al wel naar buiten dat Sparta Rotterdam op zoek was naar een centrale verdediger.

In Kralingen gebeurde deze winter al meer dan zat op transfergebied. De ploeg in degradatienood haalde Adrián Dalmau, Younes Namli, Joeri de Kamps en Arno Verschueren al naar Rotterdam. Tegelijkertijd verlieten Mohammed Osman en Kenzo Goudmijn Het Kasteel om hun geluk elders te beproeven.

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]