zaterdag, oktober 23, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieSparta Rotterdam is woedend op de KNVB: 'Pure competitievervalsing'

Sparta Rotterdam is woedend op de KNVB: ‘Pure competitievervalsing’

Technisch manager Henk van Stee en trainer/coach Henk Fraser van Sparta zijn kwaad op de Nederlandse voetbalbond. Vrijdagavond speelt de Rotterdamse club een wedstrijd tegen FC Eindhoven terwijl het dan geen beroep kan doen op twee basisspelers die opgeroepen zijn voor  het Nederlands elftal voor spelers onder de twintig.

Afspraken
Van Stee ondernam nog een poging om Deroy Duarte en Abdou Harroui alsnog in te kunnen zetten komende vrijdag. Hij nam contact op met bondscoach Bert Konterman, maar de KNVB wees daarbij naar de afspraken die eerder werden gemaakt tussen de clubs en de voetbalbond. De verenigingen van de Eerste Divisie hadden eerder al ingestemd met een speelronde tijdens de interlandperiode. De Technisch manager had geen goed woord over voor de beslissing van de KNVB. ,,Pure competitievervalsing”, aldus Van Stee tegenover RTV Rijnmond. 

Speelverbod
Indien Sparta zou besluiten om de twee spelers niet af te staan zijn ze toch niet inzetbaar voor de club. De spelers hangt een speelverbod boven het hoofd als men niet zou verschijnen bij het nationale elftal. Henk Fraser kan tevens geen beroep doen op Suently Alberto en Bradley Martis die beiden werden opgeroepen voor het nationale elftal van Curaçao.

 

 

 

,,Pure competitievervalsing”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD