woensdag, augustus 17, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSparta Nijkerk ziet Rob Diderik terugkomen op besluit om te stoppen

Sparta Nijkerk ziet Rob Diderik terugkomen op besluit om te stoppen

Sparta Nijkerk kan komend seizoen toch beschikken over linksback Rob Diderik. De 29-jarige vleugelverdediger besloot vorig seizoen te stoppen.

,,De Apeldoorner stopte na afgelopen seizoen, maar liet weten het voetbal toch enorm te missen en is nu terug in Nijkerk”, jubelt het twitteraccount van Sparta.

Over zijn beweegreden om te stoppen vertelde hij in juni aan Voetbal247.nl: ,,Ik had nog een contract voor het komende seizoen bij Sparta Nijkerk. Mijn thuissituatie is echter dermate veranderd dat het combineren gewoon heel lastig zou worden. Toen heb ik zelf de keuze gemaakt om echt helemaal te stoppen met voetballen. Ik ben vader geworden en heb een eigen bedrijf waar ik heel druk mee ben. Dan moet je op een gegeven moment een afweging maken van wat je nu gaat doen.”

Destijds liet hij al doorschemeren dat Sparta Nijkerk en trainer Eric Speelziek hem dierbaar waren: ,,Ik heb verder een hele goede band met de trainer en dan niet alleen in het voetbal maar ook op persoonlijk vlak. De club vind ik geweldig, maar dit speelde al enige maanden. De club heeft veel voor mij betekend en ik ook voor de club.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS