Volg ons

Derde Divisie

Sparta Nijkerk vreest lange absentie Mark Groenewoudt

Sparta Nijkerk vreest lange absentie Mark Groenewoudt

Sparta Nijkerk moet het mogelijk de rest van het seizoen zonder Mark Groenewoudt doen. De rechtsback van de derdedivisionist heeft waarschijnlijk een zware knieblessure opgelopen.

De 24-jarige Groenewoudt liep de knieblessure vorige week op tijdens de training. De Nijkerkers vrezen voor een kruisbandkwetsuur, waardoor het exponent van de jeugdopleiding mogelijk een revalidatie van negen tot twaalf maanden staat te wachten. Volgende week volgt een MRI-scan waarbij de exacte schade aan het gewricht bekeken kan worden.

Voor Sparta Nijkerk zou het wegvallen van Groenewoudt de derde langdurige absentie zijn. In de voorbereiding scheurde doelman Manuel Hoogewoning zijn kruisband in een oefenwedstrijd tegen TEC, terwijl Maurits de Baar slechts een kwartier in actie kwam. Hij bleek met een kruisbandblessure binnengekomen te zijn na zijn overstap afgelopen zomer van FC Lienden naar De Ebbenhorst.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie