vrijdag, september 17, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSparta Nijkerk versterkt zich met middenvelder van Go Ahead Eagles

Sparta Nijkerk versterkt zich met middenvelder van Go Ahead Eagles

Sparta Nijkerk heeft haar selectie voor komend seizoen uitgebreid met Max Leeflang. De 21-jarige middenvelder was vorig seizoen actief bij Go Ahead Eagles.

Leefland wordt door Sparta omschreven als ,,een multifunctionele speler met een sterke mentaliteit.” Leeflang trainde de afgelopen periode reeds mee op de Ebbenhorst.

,,Doordat we eind mei nog geconfronteerd werden met het vertrek van 2 spelers voelden we als TC de noodzaak om de selectie nog verder te versterken”, aldus de Nijkerkers op de clubsite. De middenvelder speelde eerder in de jeugdopleiding van PEC Zwolle en voor Berkum.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD