Volg ons

Derde Divisie

Sparta Nijkerk versterkt zich met doelman Wouter Beukers

Sparta Nijkerk versterkt zich met doelman Wouter Beukers

Wouter Beukers verruilt Eemdijk deze zomer voor Sparta Nijkerk. Met de komst van de 20-jarige doelman heeft de club haar keepersbestand voor volgend seizoen compleet.

Beukers was afgelopen seizoen een vaste waarde in het doel van Eemdijk, maar desondanks besloot hij de club deze zomer te verlaten. Vorig seizoen kwam hij uit voor de Jodan Boys, dat hem huurde van Spakenburg. Daarvoor keepte Beukers acht jaar lang in de jeugdopleiding van Feyenoord. ,,Afgelopen seizoen hebben we Wouter intensief gevolgd bij Eemdijk en maakte hij opnieuw grote sprongen in zijn ontwikkeling”, looft Sparta Nijkerk de nieuwste aanwinst op de clubsite. ,,Na het wegvallen van Jaron van ’t Loo en Thijs Jansen wilden we graag een keeper toevoegen aan de A-selectie die de concurrentiestrijd durfde aan te gaan. Zijn kwaliteit, ambitie en het feit dat hij uit de directe regio komt maakte Wouter de beste kandidaat. We zijn dan ook blij dat hij volgend seizoen z’n kwaliteiten bij ons kan laten zien.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie