Volg ons

Derde Divisie

Sparta Nijkerk versterkt zich met broer Ajax-profs

Sparta Nijkerk versterkt zich met broer Ajax-profs

Sparta Nijkerk heeft zich versterkt met Dylan Timber. De 20-jarige verdediger is de broer van Ajax-profs Quinten en Jurriën Timber.

Timber komt over van het Utrechtse Kampong. ,,Omdat het nog zeer onduidelijk is of Mark Groenewoudt volgend seizoen aan kan sluiten (vanwege knieproblemen) wilden we nog graag een verdediger toevoegen aan de selectie. Na goede gesprekken heeft Dylan gekozen voor de ideeën en ambities van onze vereniging”, stelt technisch manager Arjen Ruitenbeek op de clubsite.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie