Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Sparta Nijkerk-verdediger De Laat: ‘Wij hebben een goede groep, binnen en buiten het veld’

Sparta Nijkerk-verdediger De Laat: ‘Wij hebben een goede groep, binnen en buiten het veld’

Sparta Nijkerk wist zaterdag ook Harkemase Boys aan de zegekar te binden (3-0). Door de overwinning blijft de promovendus koploper van de Derde Divisie en de vraag is hoe lang dit sprookje door zal gaan. Aan de sfeer binnen het team zal het naar zeggen van Wesley de Laat zeker niet liggen. De verdediger is van mening dat hij deel uitmaakt van een goede groep die zowel binnen als ook buiten het veld goed met elkaar overweg kan.

Controle
De ploeg uit Nijkerk wist de test tegen Harkemase Boys met glans te doorstaan. ,,Vooraf gingen wij uit van een lastige wedstrijd tegen Harkemase Boys. We hebben beelden van ze bekeken en daaruit bleek dat ze een fysieke ploeg hebben met ook veel voetballende kwaliteiten. De eerste helft hadden wij naar mijn mening controle over de wedstrijd en wij wisten onszelf te belonen met twee mooie doelpunten, vooral de tweede was erg fraai. Harkemase Boys kreeg ook twee goede mogelijkheden, maar in de tweede helft wisten wij goed naar 3-0 te counteren. Daarna had de score nog hoger uit kunnen vallen, maar dat gebeurde niet”, aldus De Laat tegenover Voetbal247.

Goede groep
Voor de start van de competitie hadden weinig volgers van de Derde Divisie waarschijnlijk kunnen denken dat Sparta Nijkerk na speelronde tien op kop zou staan. Wat het geheim van de ploeg is blijft lastig, maar dat de sfeer goed is bij de club zal een ieder niet vreemd in de oren klinken.,,Wij hebben een goede groep, zowel binnen als ook buiten het veld. Wij gaan altijd uit van onze eigen kracht en voetballen altijd op dezelfde manier, dat wil zeggen hoog druk zetten en goed positiespel. Dat was volgens mij tegen Harkemase Boys ook goed te zien.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag