donderdag, oktober 28, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieSparta Nijkerk bindt krachtpatser van Willem II

Sparta Nijkerk bindt krachtpatser van Willem II

Sparta Nijkerk heeft overeenkomst bereikt met Maikel Jansen. De oranje-zwarten stellen hem op de clubsite voor als ‘fysiek sterke verdediger’.

Jansen komt over van Willem II, waar hij in het beloftenteam speelde. Daarvoor was hij actief in de jeugdopleiding van Vitesse. ,,Maikel is een talentvolle verdediger uit Barneveld die zeer welkom is gezien het onverwachtse vertrek van meerdere verdedigers. Afgelopen weken heeft hij al een aantal keren meegetraind en dit werd door alle partijen als positief ervaren”, is te lezen op de clubsite van de Nijkerkers.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD