Home Competities Derde Divisie Sparta Nijkerk: Bendadi op proef, geen budget voor Powel

Sparta Nijkerk: Bendadi op proef, geen budget voor Powel

Sparta Nijkerk zou haar selectie heel graag nog versterken, maar worstelt met het feit dat de club geen budget meer heeft. Evengoed gaat ook Mo Bendadi bij de Nijkerkers op proef.

- Advertentie -

Bendadi traint vanaf vandaag mee bij Sparta Nijkerk, schrijft het AD. De 25-jarige middenvelder gaf eerder nog aan te willen wachten op een club uit de Tweede Divisie, nadat een langer verblijf bij GVVV er ondanks een sterk slot van het seizoen niet inzat. Bendadi speelde eerder voor FC Lienden.

Ook Berry Powel traint voorlopig mee op de Ebbenhorst. Sparta Nijkerk maakt er geen geheim van de aanvaller graag definitief in te lijven, maar heeft daarvoor geen budget meer vrij. ,,We zien wel toekomst in Berry, maar financieel is er niks mogelijk. Het is een keuze die Berry zelf moet maken. Als het niet te veel kost, willen we hem er graag bij hebben. Wij hebben heel veel jongens in de selectie die hij kent, hij heeft aangegeven dat hij weinig wil reizen en hij wil op niveau voetballen. We zijn dus best interessant voor hem”, zegt technisch manager Arjen Ruitenbeek.

Trainer Eric Speelziek breekt een lans voor de routinier: ,,Met hem erbij kunnen we het spelbeeld veranderen. Maurice de Ruiter is mijn eerste spits. Hij is een topspeler, mijn plan A en dat blijft hij. Maar met Berry hebben we eventueel een geweldig plan B en het kan ons zomaar tien punten extra opleveren in het seizoen”, besluit de coach in de krant.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES