Volg ons

Eerste Divisie

Sparta heeft niets te duchten van Cambuur

Sparta heeft niets te duchten van Cambuur

Sparta heeft zich bij koplopers Go Ahead Eagles en Almere City FC geschaard. De Rotterdammers waren veel te sterk voor Cambuur: 3-0.

Sparta domineerde in feite vanaf de eerste minuut. Sterk doorgaan van Lars Veldwijk, die na een roerige week toch aan de aftrap verscheen, noopte David Sambissa tot het maken van een eigen doelpunt. De verdediger raakte bovendien geblesseerd bij die actie. Cambuur stelde er weinig tegenover. Nigel Robertha kreeg na twintig minuten een goede kans, maar verder was het vooral Sparta dat de klok sloeg. De ploeg van Henk Fraser grossierde echter in het missen van kansen.

Vlak voor rust werd het alsnog 2-0 door een benutte strafschop van Veldwijk, die er deze middag een stuk meer had kunnen maken. Ook na rust regende het kansen op Het Kasteel, maar alleen Mohammed Rayhi wist het doel nog te vinden een kwartier voor tijd. Daardoor sluit Sparta aan bij de koplopers en wist Cambuur slechts één punt te pakken uit de laatste vier competitieduels.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie