maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieSparta heeft Lars Veldwijk binnen

Sparta heeft Lars Veldwijk binnen

Sparta heeft Lars Veldwijk voor één seizoen gecontracteerd. De Rotterdammers troefden daarmee naar eigen zeggen meerdere andere Eerste – en Eredivisieclubs af die de spits wilden vastleggen.

FC Groningen
Veldwijk komt over van FC Groningen, waar hij een weinig succesvol seizoen kende. Eerder speelde de éénmalig international van Zuid-Afrika voor Aalesunds (Noorwegen), KV Kortrijk (België), PEC Zwolle, Nottingham Forest (Engeland), Excelsior, FC Dordrecht, FC Utrecht en FC Volendam.

Regio
,,Ik heb heel duidelijk gekozen voor Sparta Rotterdam. Na gesprekken met de technische mensen bleek duidelijk dat de ambitie van Sparta heel erg aansluit bij mijn plannen. De club wil promoveren. Dat de Eerste Divisie komend seizoen een hele interessante editie wordt met veel clubs die bovenin willen spelen is bekend, maar die uitdaging gaan we graag aan. Persoonlijk vind ik het ook prettig om terug te keren naar deze regio en dan is Sparta een uitstekende keuze”, aldus Veldwijk op de clubsite.

Afgetroefd
Technisch Manager Henk van Stee: ,,Met de komst van Lars Veldwijk vullen we al in een vroegtijdig stadium de spitspositie in voor het komende seizoen. Lars is een spits die bekend staat als een speler die doelpunten kan maken. Hij is niet voor niets eerder topscorer geweest van de Eerste Divisie. Lars was uiteraard nationaal en internationaal bij andere clubs in beeld, maar we hebben ook teams uit de Eredivisie afgetroefd die hem graag wilden aantrekken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD