Home Competities Tweede Divisie Sparta en Excelsior knokken om handtekening Excelsior M-talent Van Ewijk

Sparta en Excelsior knokken om handtekening Excelsior M-talent Van Ewijk

Het was eigenlijk al niet meer de vraag of Milan van Ewijk te behouden is voor Excelsior Maassluis. Inmiddels is duidelijk dat zowel Sparta als Excelsior Rotterdam zeer concrete interesse hebben in de talentvolle vleugelverdediger van de Tricolores.

- Advertentie -

,,Van Ewijk sprak al eerder met Sparta-trainer Henk Fraser. Afgelopen week zat de jongeling om de tafel met stadgenoot Excelsior Rotterdam. ,,En zondag heb ik een gesprek met technisch directeur Henk van Stee van Sparta”, bevestigde het talent, waarvoor het lijstje geïnteresseerde bvo’s nog een stuk langer is”, schrijft het AD.

Van Ewijk blijft koel onder de interesse: ,,Ik sta er heel nuchter in en ga echt niet pronken met de clubs die interesse tonen. Ik laat gewoon mijn voeten spreken en ondertussen weeg ik al mijn opties tegen elkaar af. Het belangrijkste is dat ik straks een stap maak die op dat moment niet te hoog gegrepen is. Ik richt mijn pijlen op een club uit de middenmoot van de eredivisie of de top van de eerste divisie.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES