woensdag, december 8, 2021
HomeClubsCambuur LeeuwardenSparta-doelman Kortsmit na nederlaag: 'Het is voor ons heel zuur'

Sparta-doelman Kortsmit na nederlaag: ‘Het is voor ons heel zuur’

Sparta Rotterdam ging zaterdagmiddag tijdens de Open dag verrassend onderuit tegen SC Cambuur (0-2). Doelman Roy Kortsmit, die met Tim Coremans strijdt om de plaats onder de lat, baalde van de nederlaag omdat de ploeg in de voorbereiding recent nog goede resultaten wist te behalen. 

Zuur
In de voorbereiding wist Sparta onder andere te winnen van NAC en Willem II. Tegen de opponent uit Leeuwarden ging het dus wel mis. ,,Het is voor ons heel zuur, omdat we aan een goede voorbereiding bezig zijn. We hebben meer mogelijkheden gehad om de goals te maken”, aldus de sluitpost tegenover RTV Rijnmond.

Geen terugslag
Blessureleed zorgde ervoor dat Kortsmit het voorgaande seizoen meerdere wedstrijden aan zich voorbij moest laten gaan. De doelman is nu fit en gaat met Sparta voor het hoogste, promotie naar de Eredivisie. ,,Ik heb nergens last meer van. Er is geen terugslag. Ik heb mezelf hoge doelen gesteld. Ik wil belangrijk zijn voor Sparta en alles geven voor de club om zo snel mogelijk te promoveren.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS