Volg ons

Eerste Divisie

Sparta-doelman Kortsmit blijft strijdbaar na nederlaag: ‘We gaan gewoon meedoen om de titel’

Sparta-doelman Kortsmit blijft strijdbaar na nederlaag: ‘We gaan gewoon meedoen om de titel’

Roy Kortsmit baalde zichtbaar direct na afloop van de verloren wedstrijd tegen Jong Ajax (2-0). De doelman van de Rotterdamse club hoopte het jaar 2018 op sportief gebied beter af te sluiten, maar is er zeker van de de ploeg in het vervolg van de competitie mee zal blijven doen voor de titel. 

Feestdagen
,,Dit is heel vervelend, dit zal iedereen zich nog lang herinneren. Dat wil je niet, want je wil positief de feestdagen in gaan. Dat je even de batterij op kunt laden, maar we hebben verloren en we zullen door moeten”, aldus Kortsmit tegenover de camera van het You Tube-kanaal van Sparta Rotterdam.

Slechte start
Sparta begon niet sterk aan de wedstrijd tegen de Amsterdammers, zo constateerde ook de doelverdediger. ,,We begonnen niet heel goed, we lieten Ajax te veel hun gang gaan. Daar scoren ze uit en ik denk dat ze over de gehele wedstrijd gezien nog wel een keer hadden kunnen scoren. We bleven goed in de wedstrijd en we hadden hem ook kunnen maken, maar hij valt voor Ajax.”

Titel
Ondanks de nederlaag kijkt Kortsmit met een goed gevoel terug op de eerste seizoenshelft van Sparta. ,,Wel positief want je staat nog steeds hoog. We gaan gewoon meedoen om de titel dat veranderd nu niets, maar het is vervelend dat je deze verliest.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie