Home Competities Eerste Divisie Sparta-aanwinst Alberto: 'Zo snel mogelijk weer naar de Eredivisie'

Sparta-aanwinst Alberto: ‘Zo snel mogelijk weer naar de Eredivisie’

Suently Alberto maakte recent de overstap van NEC naar Sparta Rotterdam. De verdediger keerde daarmee terug op het oude nest en hoopt zijn club zo snel mogelijk weer naar de hoogste afdeling van het Nederlandse voetbal te helpen. 

- Advertentie -

Goed gevoel
De 22-jarige Rotterdammer had weinig bedenktijd nodig toen hij benaderd werd door de club uit de wijk Spangen. ,,Vanaf het eerste moment dat ik werd gebeld en met de trainer sprak en met Henk van Stee, had ik direct een goed gevoel bij de club. Ik kan veel leren van de trainer, die verdediger is geweest. Het voelde echt goed en ze hebben hier een goed plan en daar wil ik graag aan meewerken”, aldus Alberto op het You Tube-kanaal van zijn nieuwe werkgever.

Eredivisie
Alberto is zeer ambitieus en stak zijn doelstellingen dan ook niet onder stoelen of banken. ,,Ik wil basisspeler worden, dat is mijn eerste doel. Als club wil ik zo snel mogelijk weer terug naar de Eredivisie.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES