zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Spakenburger' Beijer: 'Begrijp dat publiek moppert'

‘Spakenburger’ Beijer: ‘Begrijp dat publiek moppert’

Spakenburg blijft door de 2-0 zege op Jong FC Volendam in het spoor van koploper Jong Almere City, sprankelend was het echter niet wat de Blauwen lieten zien voor eigen publiek.

Vorm ontbreekt
,,Ik begrijp best dat het publiek moppert”, erkent Barry Beijer in het AD. ,,We zijn niet echt in goeden doen de laatste weken. De vorm ontbreekt. Hoe dat kan? Dat zijn golfbewegingen in het voetbal. In die fases dat het minder gaat, moet je wel zorgen dat je je resultaten boekt. Het positieve is dat we nu wel gewonnen hebben, maar ook bij mij overheerst een onvoldaan gevoel, omdat we niet goed hebben gespeeld.”

Oppassen
Ook trainer John de Wolf zou graag meer frivool, oogstrelend voetbal willen zien: ,,Ik kan niet anders dat toegeven dat we daarin, op momenten na, nog niet zijn geslaagd. We hadden vandaag afgesproken eerder druk te zetten. Dat hebben we ook geprobeerd, maar het komt er nog niet zo uit als we zouden willen. Het helpt ook niet meer dat we veel kansen laten liggen in de eerste helft. Zo kom je nooit in een zetel en moet je altijd oppassen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD