Volg ons

Tweede Divisie

Spakenburg zonder Eric Meijers tegen OFC

Spakenburg zonder Eric Meijers tegen OFC

Spakenburg neemt het woensdagavond in de tweede ronde van de KNVB beker op tegen OFC. De Blauwen moeten het echter doen zonder trainer Eric Meijers op de bank. De oefenmeester geniet van een vakantie op Kaapverdië.

,,Die reis kon ik niet meer omzetten. Ik had het al geboekt toen ik nog bij VVSB zat en later kwam de belangstelling van Spakenburg. De club weet ervan, in die zin is er niks aan de hand. Maar ik baal er ergens wel van. Het is toch een beetje een vreemde situatie”, stelt Meijers in het AD over de situatie. Assistent Chris de Graaf neemt woensdagavond in Oostzaan de honneurs waar.

Meijers was zaterdag blij met het punt dat werd behaald tegen Rijnsburgse Boys: ,,Wij moeten dit punt koesteren. Rijnsburgse Boys heeft een van de betere ploegen van de tweede divisie. Ze spelen met veel beweging in de as, ook door te rouleren met de voorste vier spelers. Wij kunnen nog wel beter en het moet bij Spakenburg ook altijd beter. Ik geef mijn eerste weken hier een zeven.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie