vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg ziet weer twee spelers vertrekken

Spakenburg ziet weer twee spelers vertrekken

Spakenburg ziet inmiddels tien spelers vertrekken en daar komen er mogelijk nog meer bij. Deze week hebben Nick Tol en Tim van Halteren besloten om voor een nieuwe club te kiezen. Tol verkast naar rkav Volendam, terwijl Van Halteren voor dorpsgenoot Eemdijk aan de slag gaat.

Niet te combineren en geen kans

“De stap van de tweede divisie naar de 1e klasse is best groot, maar ik kan voetballen op hoog niveau niet langer combineren met mijn werk”, zegt Tol tegenover RTV Utrecht. “Door in Volendam te gaan voetballen bespaar ik heel veel reistijd. Dat komt ook mijn privéleven ten goede.” Van Halteren is terug van een zware blessure, maar moet een stap terug doen naar de B-selectie om zich weer te bewijzen. “Hieruit spreekt voor mij weinig vertrouwen”, laat hij weten aan De Bunschoter. De 19-jarige kiest dan ook voor Eemdijk.

Nog weinig nieuwelingen gepresenteerd

Tegenover het vertrek van veel spelers staat tot dusver pas de komst van drie nieuwelingen: Daan Huiskamp (DVS’33), Guido van Rijn en Mike Vreekamp (beiden FC Lienden). Technisch manager Melrik Beukers gaf afgelopen zaterdag voor het duel met Kozakken Boys aan met verschillende aanwinsten in gesprek te zijn. Met een niet nader genoemde doelman zou bovendien een principe akkoord zijn bereikt, mits Andre Krul zoals eerder aangekondigd op zoek gaat naar een nieuw buitenlands avontuur. Ook is het nog niet bekend wie komend seizoen de trainer zal zijn van Spakenburg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD