dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsSpakenburgSpakenburg ziet ervaren verdediger alsnog vertrekken

Spakenburg ziet ervaren verdediger alsnog vertrekken

Thomas van den Houten en Spakenburg wisten in december 2020 een akkoord te bereiken over contractverlenging. De verdediger zal echter het shirt van de club vanaf de zomer van 2021 niet meer dragen omdat hij alsnog besloot om de deur bij de club te sluiten, zo meldt de vereniging op de officiële website.

In het begin van 2020 maakte Van den Houten de overstap van AFC naar Spakenburg. Op de website van laatstgenoemde club gaf hij tekst en uitleg over zijn beslissing om afscheid te nemen. ,,Ik heb de afgelopen tijd ontdekt dat voetbal niet meer mijn prioriteit heeft. Ik wil meer tijd doorbrengen met mijn zoontje (woont in Zeeland) en daarnaast heeft mijn werksituatie zich dusdanig ontwikkeld, dat ik het me niet kan veroorloven om alle tijd en energie die ik normaal in het voetbal steek, te missen.”

De linksback kwam in het verleden onder andere ook uit in het betaalde voetbal voor Telstar. In het amateurvoetbal was hij actief voor G.O.E.S. en Hoek.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD