dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsSpakenburgSpakenburg: 'Zeefuik komt niet, budget is op'

Spakenburg: ‘Zeefuik komt niet, budget is op’

Spakenburg verwijst het bericht dat het Género Zeefuik zou hebben gecontracteerd naar het rijk der fabelen. Tegenover De Bunschoter stelt Martijn Koelewijn, bestuurslid technische zaken: ,,Ik heb nog nooit met die man gesproken.”

Screenshot
Op sociale media circuleerde afgelopen weekend een screenshot van een nieuwsbericht dat suggereerde dat Spakenburg de oud-speler van onder meer PSV, FC Groningen en FC Emmen zou hebben vastgelegd. Dat is onjuist, stelt Koelewijn.

Budget
De technisch beleidsmaker stelt bovendien dat de Blauwen geen geld meer hebben om extra versterkingen binnen te halen: ,,Het budget is op. Het vrijgekomen geld voor Badjeck hebben we gebruikt voor het aantrekken van Cendrino Misidjan. Het leek ons voor de balans in de selectie beter om een verdediger aan te trekken.”

Aanval
Koelewijn vindt bovendien dat de Blauwen aanvallend voldoende stootkracht hebben: ,,Met Nick de Bondt, Philip Ties, Olaf van der Sande, Kevin Sterling en Argjend Selimi hebben we een zeer beweeglijke voorhoede.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD