Volg ons
Hans van de Haar Spakenburg

Tweede Divisie

Spakenburg wint spektakelstuk: “Omzetting werkte”

Spakenburg wint spektakelstuk: “Omzetting werkte”

Spakenburg won na een zeer moeizame voorbereiding een spektakelstuk bij Barendrecht met 3-5. Er was dan ook reden tot napraten met trainer Hans van de Haar, de opvallende aanvoerder Danny van den Meiraker en matchwinner Robbie Holder. “Het plezier is terug in vergelijking met vorig jaar”, oordeelde Van den Meiracker tegenover Spakenburg TV.

Daar moeten we wel echt aan werken

Van de Haar had genoten. “En fantastisch dat het zo uitpakt. De tegendoelpunten zijn gewoon individuele fouten die niet goed worden gemaakt door anderen. Nu breekt het niet op, maar daar moeten we echt aan gaan werken. Bij 3-2 zijn we met drie man achterop gaan spelen en de invallers speelden erg goed.” Onder meer Kees Tol begon op de bank, hij maakte de 3-3. “Dat systeem pakte heel goed uit en na de gelijkmaker zijn we gewoon doorgegaan voor de winst.”

Aanvoerder zijn een hele eer

Van den Meiracker zag de zege niet meer gebeuren. “Hoe we bij de derde achterstand speelden had ik er weinig hoop in. Gelijkspelen nog wel. Eén omzetting zorgde ervoor dat we achter elkaar kansen kregen. Acht goals is leuk, maar het moet verdedigend wel echt beter. Voetballend hebben we ook niet heel veel laten zien.” Over de aanvoerdersband: “Het is een hele eer. Aan mij als persoon zal het niet veel veranderen.”

Interviews Hans van de Haar, Danny van den Meiracker, Robbie Holder

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie