zondag, maart 7, 2021
Home Competities Tweede Divisie Spakenburg wenst contract met Ties niet te verlengen

Spakenburg wenst contract met Ties niet te verlengen

Philip Ties zal komend seizoen een ander shirt dragen dan dat van zijn huidige vereniging Spakenburg. De club besloot het aflopende contract van de speler niet te verlengen. De club uit de Tweede Divisie maakte het nieuws wereldkundig via de officiële kanalen.

- Advertentie -

Nooit verzaakt
In 2016 maakte Ties de overstap van HHC Hardenberg naar Spakenburg. Martijn Koelewijn, bestuurslid technische zaken, ‘sprak’ op de website van de club lovende woorden over de vertrekkende speler.  ,,Ondanks dat Ties nooit verzaakt en altijd overal inzetbaar is, is ervoor gekozen het contract niet te verlengen. Volgend seizoen is de bezetting op het middenveld meer dan op orde. Daarnaast zou het behouden van een extra middenvelder als Ties ons ingevoerde beleid tegenspreken, namelijk onze eigen jongens de kans en ruimte geven om zichzelf te ontwikkelen.”

Teleurstelling
De vertrekkende speler had, gezien zijn reactie op de website van Spakenburg, graag een andere beslissing van de club gezien. ,,Lang zag het er naar uit dat de samenwerking nog een jaar langer zou duren, maar helaas heeft de TC een andere keus gemaakt. Bij deze wil ik alvast iedereen bedanken voor de afgelopen drie jaar. Ik ben blij dat ik met jullie allemaal op het Spuiplein gestaan heb, dat zal ik nooit vergeten.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES