Volg ons
Philip Ties Spakenburg

Capelle

Spakenburg weet te profiteren van misstap Jong Almere City

Spakenburg weet te profiteren van misstap Jong Almere City

Spakenburg deed zaterdagmiddag goede zaken in de strijd om de titel in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer/coach John de Wolf was met 3-0 te sterk voor VVOG. Concurrent Jong Almere City kwam niet verder dan een puntendeling tegen Capelle (2-2).

Spakenburg – VVOG
In de dertiende minuut was Philip Ties (foto) verantwoordelijk voor de 1-0 in het voordeel van Spakenburg, dit op aangeven van Kees Pier Tol. Na een half uur spelen wist Spakenburg de voorsprong verder uit te breiden. De assist was wederom van Tol, maar als doelpuntenmaker werd nu Tom Oostinjen genoteerd op het wedstrijdformulier (2-0). In de 74ste minuut werd de wedstrijd beslist door een doelpunt van Bert Steltenpool (3-0), dit op aangeven van Oostinjen.

Almere City – Capelle
De uitspelende ploeg kwam uitstekend uit de startblokken. Na twee minuten spelen was het Bram van Eijk die de degradatiekandidaat op voorsprong wist te zetten (0-1). Nog voor de pauze stelde de titelkandidaat uit Almere orde op zaken door een doelpunt van Khalid Tadmine (1-1).  Na exact één uur spelen was het de van Real Madrid gehuurde Mink Peeters die Jong Almere City op voorsprong wist te zetten (2-1). Capelle wenste de strijd echter niet op te geven en vanaf de strafschopstip maakte Olaf van de Sande de gelijkmaker (2-2).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Capelle