Volg ons

Tweede Divisie

Spakenburg weet achterstand in tweede helft om te buigen naar zege op De Treffers

Spakenburg weet achterstand in tweede helft om te buigen naar zege op De Treffers

Spakenburg stond zaterdag na 45 minuten spelen op achterstand in Groesbeek tegen De Treffers. Puntenverlies werd echter voorkomen door een zeer sterke tweede helft van de ploeg van trainer/coach John de Wolf. De uitspelende formatie won alsnog met ruime cijfers (1-4).

Openingstreffer
Slecht uitverdedigen was de inleiding voor de eerste treffer van de avond, Wouters kon vervolgens de openingstreffer voor zijn rekening nemen (1-0). Spakenburg wist tot aan de pauze niets te veranderen aan deze tussenstand, maar dat was in het tweede bedrijf wel anders. Na een klein uur spelen kwam Spakenburg wel naast De Treffers. Ter Wielen stuurde Sterling weg die zijn duel wist te winnen en de bal voor kon geven. Vervolgens werd de bal binnen gewerkt waarbij het de vraag was of het een eigen doelpunt was van Balkestein of een treffer van Van der Sande (1-1).

Ties
In de 74ste minuut kwam Spakenburg aan de leiding nadat Philip Ties vanuit een vrije bal de doelman van De Treffers wist te passeren (1-2). Vervolgens liep de ploeg uit naar 1-4 door doelpunten van nogmaals Ties (penalty) en Olaf van der Sande.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie