dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieSpakenburg vreest voor lange absentie Pires Tavares

Spakenburg vreest voor lange absentie Pires Tavares

Spakenburg moet Everton Pires Tavares vermoedelijk lang missen. De middenvelder liep in het bekerduel tegen Ajax een liesblessure op.

,,Dat is een grote smet op vandaag”, stelt trainer Eric Meijers tegenover RTV Utrecht. ,,Het is waarschijnlijk een vrij ernstige liesblessure, dus hem zijn we een tijdje kwijt. Dat is wel een zwarte bladzijde van vandaag.” Spakenburg verloor met 7-0 in de Arena. Omdat Meijers bij de blessure van Pires Tavares al drie keer had gewisseld, eindigden de Blauwen het duel met tien spelers op het veld.

Pires Tavares worstelde al eerder met een slepende liesblessure, destijds tijdens zijn buitenlands avontuur op Cyprus. Daarover zei hij eerder: ,,De reden dat is terug ben is omdat ik al een hele poos geblesseerd ben”, stelde hij in gesprek met VoetbalRotterdam.nl. ,,Iets bij mijn lies voelt niet helemaal goed. Ik speelde wel de meeste wedstrijden, maar iedere keer weer met pijnstillers. Ik ben in behandeling geweest bij een aan de club verbonden fysio, maar de pijn bleef. Ik zou natuurlijk verder kunnen spelen met pijnstillers, maar dat leek me geen oplossing.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD